tag:blogger.com,1999:blog-389770549805366403.post8482536782682593349..comments2023-10-28T14:01:37.102+03:00Comments on ELMANIN KABUĞU: ELMALI TARÇINLI KEKUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-389770549805366403.post-26046457972153658232014-05-01T14:02:25.443+03:002014-05-01T14:02:25.443+03:00Guzel oldu yaptim bendeGuzel oldu yaptim bendeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-389770549805366403.post-46459273284088424432010-10-21T16:35:38.414+03:002010-10-21T16:35:38.414+03:00Ellerine sağlık pek bir leziz olmuşEllerine sağlık pek bir leziz olmuşYeMeK vAkTihttps://www.blogger.com/profile/18264118180011814341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-389770549805366403.post-60708702264374847142010-10-21T13:48:19.252+03:002010-10-21T13:48:19.252+03:00Muhteşem ikilinin (elma-tarçın)olduğu bir keke &qu...Muhteşem ikilinin (elma-tarçın)olduğu bir keke "hayır" diyemem. Ellerinize sağlık, harika görünüyor. Rendeleyip suyunu hafif sıkmak güzel fikir. Elmanın bıraktığı sudan dolayı kekler bazen pişmemiş hamur olabiliyor. Afiyetler olsun.<br />Sevgiler.Birsel ve İremhttps://www.blogger.com/profile/04788182433352678307noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-389770549805366403.post-91640739868443197082010-10-21T10:52:50.321+03:002010-10-21T10:52:50.321+03:00gerçekten hoş bir ikili..neye koysan yakışır...nef...gerçekten hoş bir ikili..neye koysan yakışır...nefis olur..<br /><br />ellerine sağlık canım...Disalcehttps://www.blogger.com/profile/13724546822678001134noreply@blogger.com