20 Ocak 2010 Çarşamba

YENİ HOBİ DÜNYAM EL YAPIMI PEÇETELİKLER

Sevgili mügenin blogunda görerek acaba yapabilirmiyim diye başlayan bir kurdela ve boncuk dünyasına yolculuk benimki...akşamları günün yorgunluğunu atmak için farklı şeyler yaratmak için harika bir uğraş benimkisi. gerçi bu heves ne kadar sürer bilmiyorum ama bu aralardaki en büyük tutkum şu anda.
bu konu ile ilgili bir çok siteyi ziyaret ettim çeşitli fikirler edindim.ama sonuçta hepsi benim zevkim olarak ortaya çıktı.
ilk başta çok hatalar yaptım. deneye boza artık yolumu tutturmuş durumdayım.şimdi aklımda mügeden aldığım bir tüyo var onu uygulayacağım.eger başarırsam artık her yemek için bir tane peçetelik hazırlarım herhalde hadi bakalım artık hayırlısı...
bunlar ilk denemelerim.hepsini toplu göstermek istedim....şimdilik bunların hepsi hediye.akrabalarımın yemek takımlarına göre yapıp hediye ediyorum ilkini küçük görümceme hediye ettim.
aşağıda kızkardeşime cici annemize ve kendime yaptıklarım var ama kafamda çoook daha planlanan kişi var. sanırım bu araki hediyelerim bunlar olacak.. herkese duyurulur...


bunların adı gökkuşagı halkaları tek sıra peçete halkası ve renkli pulları uhu ile yapıştırarak yaptıklarım...iyice sıkıştırın derim yaparsanız tamam deyip bitirirseniz boşluklar kalabiliyor tecrübe konuşuyor bilginiz olsun..

ister tek tek ister ikili üçlü kulanılabiliyor. bence neşeli bir dost yemeğinde yada bir kahvaltıda harika olur değilmi....bunlar tabiiki benim adıma yakışıyor çünkü..

3 yorum:

gülay mutfakta dedi ki...

canım ne güzel olmuşlar.. emeklerine sağlık.. bende malzemelerini bir hevesle aldım ama daha yapma fırsatım olmadı:)
sevgiler..

Pembe Tatlar dedi ki...

Oo harika yaa ellerine emeğine sağlık canım...

Sevil Şahin dedi ki...

ay ne güzel bende bak hediye istiyorum zamanım yok onla ugraşmaya artık yaparsın banada demi :))
canım benim emeğine saglık hepsi süper olmuş..

ÇİKOLATALI TURTA....