25 Ağustos 2010 Çarşamba

BİRAZ SOHBET EDELİM Mİ


Nedendir bilmiyorum ama hayatımın en kötü haftalarından birini geçiriyorum hatta sıralamaya koysam herhalde top 3 de yer alır kendisi.
herşey hafta sonu başladı aslında iftar yemeğine çağırdım eşimin halalarını. sabahtan evi topladım sofrayı hazırlayıp yemeğe gireyim dedim yapmaz olaydım 12 tabağı aynı anda kaldırınca belim inciniverdi  o tahmin edeceğiniz gibi değil aynı suna peykuysal gibi kalıverdim doğrulmak ne mümkün.ağrıdan ağlıyorum.ama akşamada 15 kişilik yemek yapmak lazım. kavınvaldem yanımda ama yemekleri benim yapmam gerek.
hala inanamıyorum ama yemekleri yaptım nasıl oldu bilmiyorumbir taraftan ağlayıp bir taraftan yemek yapmak çook zordu.
akşam gelen misafirler beni görünce şok oldular zaten ..şu aralar artık hafifce doğrulabiliyorum ama yine öne eğilmek çok zor.bu halde çalışmak çok daha zor neyseki dr arkadaşım bebekleri o alıyor yoksa onları muayene etmek neredeyse imkansız.dinlenmem gerek ama imkan yok..
Bu yetmezmiş gibi istanbul aile hekimliğine geçiyor kasımda. her dr bir hemşire ile çalışacak.eski çalıştığım yerdeki hem. hanım beni arayıp benimle çalışmak istediğini söyledi tanıdığım için kabul ettim.2 gün önce arayıp daha yakındaki bir dr çalışacağını söyledi önüne çıkan fırsatı değerlendirmesi gerekiyormuş.bu insan arkadaşım dediğim bir insan. şok oldum çalışabileceğim tüm hem birileri ile anlaştı .tabiiki biri bulunur ama hareketi hala kabullenemiyorum. dilerim şu mübarek günde bana yaptığı için içi biraz acır.burdan çıkan sonuç insanlar çoooook bencil ve şımarık..
birde neyi merak ediyorum biliyormusunuz sitemi günde 250-300 kişi geziyor niye kimse yorum yapmıyor bu beni gerçekten çok üzüyor sağolsunlar bir kaç arkadaşım hep birşeyler yazıyor yorum bölümünü tıklarsanız sevinirim gerçekten..
sizinle sohbet etmek güzeldi teşekkürler canlarım bu aralar tarif yayınlayamıyorum çünkü bilgisayarım çöktü en yakın zamanda görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın.

16 yorum:

birsence dedi ki...

tatlım çok çok geçmişler olsun yaaa...tabakları kaldırmak çok tehlikeli senin bunu daha iyi bilmen lazım aslında...demek olacağı varmış...çok çok üzüldüm...tez vakitte sağlığına kavuşmanı dilerim canım benim...
bebişimin 6 haftası kaldı şekercim:))öpüyorum seni...acil şifalar...

Sevil Şahin dedi ki...

canım benim çok ama çok gecmiş olsun
boşver kırılan tabak olsun sen şimdi iyi olmana bak canım benim
hemşire arkadaşına gelince malesef bu dünyada iki yüzlü o kadar çok ki artık düşünüp sinirlenme boşver rabbim seninde onunda yolunu açık etsin de rabbim kime ne zaman ceza vereceğini çok iyi bilir.
canım benim ben geleyim yanına :))
tatlım ben yorum yazarım varsın yazmasınlar kimileri yorum nasıl yazılır bilmiyor kimileride üşeniyor .
biz varız ya balım yeteriz
sen iyileşmene bak sonra yayınlarsın tarif kocaman öperim seni ve ecrini tatlım tekrar geçmiş olsun balım..

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Geçmiş olsun acil şifalar..
Üzücü olaylara maruz kalmışsınız.
Lakin Yüce yaradanım sabrını verir..
Sıkmayın tatlı canınızı her şey olacağına varıyor ve umuyorum ki iş yaşamınızda her şey gayet güzel olacak..

Yaşamıon tüm güzellıkleri her daım sizlerle olsun dileklerimle..

Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun,yine de ağır işler yapmamaya çalışın,gerçi biz ev hanımları ağır işler yapmadan duramayız ya,Benim de bir ay kadar önce boynum tutuluverdi,felç geçiriyorum zannetmiştim,durumunuzu çok iyi anlıyorum,Tekrar geçmiş olsun.

annesininoglusu dedi ki...

çok geçmiş olsun.
siz şu sıralar sanırım hayatın dikenli tarflarında dolanıyorsunuz... ama takmayın hayat her şeye rağmen güzel,Ecrine bakın yeter:))

Adsız dedi ki...

ÇOKÇOK GEÇMİŞ OLSUN .BU CUMARTESİ BENZER OLAYI BEN YAAŞLDIM İFTARA MİSAFİR ALICAKTİIM ANNEM KAYINVALİDEM BVE GÖRÜMCEMİ ELİMİ KESTİM ÇOK KÖTÜ SOLAĞIM SOL ELİMİ 3 DİKİŞ ATILDI İFTAR SAATİ AMA NEYSEKİ BEN SALATA VE PİLAV HARİÇ HERŞYİ YAPMIŞTIM SİTENİZİ ABUGÜN GÖRDÜM ÇOK BEĞENDİM HİÇ YORUM YAPMAN İBİR DEĞİLİM AMA YAZINIZI OKUYUNCA BU KADAR EMEK VEREN BİR ARKADAŞI MUTLU ETMEK İÇİN YARALI ELİMLE YAZDIM SİZEDE GWÇİMİŞ OLSUN.
GÖNÜL::.

alkım akkurt akyalçın dedi ki...

gönül hanım sizede çok geçmiş olsun tekrar teşekkür ediyorum sevgiler

alkım akkurt akyalçın dedi ki...

canım birsencim hadi hayırlısı bakalım bebek için birşeyler hazırlamadımı sevil

alkım akkurt akyalçın dedi ki...

sevil geleceksen tamam içim rahatladı vallahi seninle harika bir ikili oluruz

alkım akkurt akyalçın dedi ki...

sevil hanım teşekkürler her zaman yorumlarınızı alıyorum sağolun sevgiler

alkım akkurt akyalçın dedi ki...

nesrin hanımcım sizede geçmiş olsun teşekkürler

alkım akkurt akyalçın dedi ki...

iyi dilekleriniz için teşekkürler benim ailemin hepsi öğretmen bir tek ben dr oldum oyüzden öğretmenlere saygım sonsuzdur sevgiler

Adsız dedi ki...

merhabalar ben nebahat[yayalardan]geçmiş olsun alkım hanımcım.biraz kötü günler geçirmişsiniz ama hayırlısı olsun.ben sürekli bloğunuzu takip ederim. bu ramazan şaşırmıştım biraz neden hiç iftar sofrası yayınlamadı diye ama sebebi varmış. kendinize iyi bakın, canınızı sıkmayın, sevgiler.

Işıl dedi ki...

gecmıs olsun bende bu yorum yazmadan kacanlarda yana dertlıyım.haksızlık bu bence

alkım akkurt akyalçın dedi ki...

NEBAHAT CANIM NUMARANI KAYBETTİM BANA MUTLAKA DÖN ÖPTÜM

Adsız dedi ki...

doktor hanım bu gün size yorum yazmak icin oturdum karşıma ilk cıkan sohbet edelım cıkınca dayanamayıp yazmaya koyuldum öncelikle geçmiş olsun beni cagırsaydınız ya vallahı hemen gelırdım dostluklar ne içindir tabi ben dostluklar diyorum ama itiraziniz yok deyılmı gülümsediyinizi görür gibiyim.buarada ecik nasıl oldu.her ikinizide öpuyorum.hem şıre ye gelınce boş verin sıkmayın tatlı canınızı iyi birşey yapmamiş kendine yakışanı yapmiştir herkımse aldırmayın hayırlı akşamlar diliyorum kendınıze iyi bakın allaha emanet olun.manolyadan.

ÇİKOLATALI TURTA....