22 Kasım 2009 Pazar

SÜPRİZ HEDİYELİ PASTA


eşimin yaşgünü için hazırladığım pasta..aslında bildiğimiz kümbet pastayı hazırladım.içine kreması koyup ters çevirince aklıma bir cinlik geliverdi. pastanın içinden hep kız çıkacak değil ya bu seferde hediye çıksın dedim.

ama bunun için bir hazırlığım olmadığı için ne bulsam diye düşünürken ecrinin babası için yaptığı resim gözüme ilişti bundan iyisi can sağlığıydı aslında.

sizdede adetmidir bilmem bizde kimin yaşgünü olursa olsun ecrin ve serpinde onunla birlikte pastayı keser buradan çıkan sonuçta onlarada bir süpriz çıkmalıydı pastadan.. onlar içinde aldığım tokaları bulunca herşey hazır olmuş oldu.hepsini paketleyip buzdolabı poşetine koyup katladım pastanın üst kısmından bir kabak kesip hafifce oydum hediye posetini içine yerleştirip kabağı tekrar kapadım. üzerine dr oetkerin beyaz çikolata sosunu döktüm hafif soğuyunca dr oetkerin beyaz-çikolatalı glazürünü ile süsledim artan çikolata sosuna yeşil gıda boyası ekledim ve hazinemi iyice kapattım.bir çiçek yardımıylada herşeyi kapatmış oldum.

pastanın kesim aşamasında eşim ve kızlar sürekli burada ne var diye sorup durdular poşeti görünce hapsi gülmeye başladılar. kızlar tokaları hemen saçlarına takarken eşim gecenin en güzel hediyesine sahip olmuştu..

aşkım seni seviyorum...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ne güzellll

mutlu sevgi dolu yıllar sizinle olsunnn

sevgilerr

Pembe Tatlar dedi ki...

Ooo ellerine sağlık canım mutlı yıllar...

ÇİKOLATALI TURTA....