ELMANIN KABUĞU
BİR PERİNİN DOKUNUŞU
20 Kasım 2018 Salı
SUSAMLI İNCİR DOLMASI
muhteşem bir lezzet haşlanan kuru incirlerin içi cevizle dolduruup iyice kapatılır. önce süte sonra susama batırılarak 180 derecede pişirilir. şimdiden afiyetler olsun efendimm
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ÇİKOLATALI TURTA....
SICAKLAR VE BASİT BİRŞEYLER
SOĞUK MANTI SALATASI
mantıya bayılırım ister soğuk ister sıcak olsun ama soğuk halini daha çok seviyor gibiyim... malzemeler: 2 su bardağı aslı börek mantısı 2 s...
PİNYATA YAPIMI
PİNYATAYI İLK YAPTIĞIMDA YAZMIŞTIM BU YAPIMI VE FOTOFRAFLAR BİR SÜRE SONRA BANA YETERSİZ GELİNCE 2.BİR YAPILIM AŞAMA FOTOFRAFLARI KOYDUM. B...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder