17 Haziran 2009 Çarşamba

DOĞAL DEFİLE VE ECRİNPERİ

geçen cuma tüm okula giden çocuklar gibi benim kızımda karne aldı.gerçi kendileri anasınıfı ögrencisi olmasına rağmen karne heyecanı onu gerçekten çok etkiledi.!!!!.1 saate yakın ne giyeceğine karar verdi sonrada sabaha kadar oturdu tabii annesinin eşliğinde!!!!!.
neyseki karneye alınca kendini rahat hissetti sanırım.çünkü tüm neşesi yerine gelmişti.bu kadar küçük yaşta bu kadar bu olaya heyecanlanması iyimi bilmiyorum.onu hiçbir zaman bir yarışa sokmadık ama sanırım o kendi kendine bir yarışta aslında.
orada otururken kızımdaki değişimi düşündüm iyiki vermişim okula.konuşması hareketleri çok değişti.benim göremediğim birçok yeteneğini keşfettiler okulda aşağıdaki resim mesala bana göre yaşı için çok iyi ama ecinin böyle bir yeteneği olduğunu daha doğrusu bu kadar iyi olduğunu ben bilmiyordum.inanın karnesinden çok bu resim beni mutlu etti.
gittiğimiz okul gerçekten çok iyi ama öğretmen faktörü çoook daha önemli. dilara hanım benim en büyük şansım.onu görüpte sevmeyen kimsenin olması mümkün değil.kendileri pozitif enerji yumağı.o olmadan eciyle iki ay ne yapacağım bilmiyorum vallahi.




okulumuzun düzenlediği bir doğal defile. eci ve eren çöp poşetleriyle hazırlanmış by dilara imzalı kreasyonları ile kozyatağı carrefourda fırtına gibi estiler.



bence dünyanın en güzel gelini. annem ALLAH tüm nazarlardan korusun inşallah.bu resim bile dilaranın bize kattığı bir şey eciye resim çektirtmek ne mümkündü.dilara öyle bir özgüven oluşturduki kızım için böyle etkinlikler çooook sıradan.


gelin ve damat podyuma çıkmadan hemen önce.





işte karşınızda LUCKYLADYBUGS




İşte eikomuz ve dilara hanım.







sınıfımızın üç güzeli zaten elimizde başka kızda yok.








ecrinin ingilizce öğretmeni ve danışmanımız.







ecrine gelen çiçekler.










buda denizden geldi. ecinin çikin kardeşi!!!!









işte bu resim belki abartıyorum bilmiyorum ama bence kızım bir picasso












dilaranın tüm sınıf için hazırladığı tanıtımları.











buda karnemiz.doğalı olunca karnenizde yapraklı oluyor.
canım kuzukulağım dilerim hep böyle başarılı ve mutlu oursun. sana çoook teşekkür ederim.seni dünyalar kadar seviyorum. sen benim sihirli perimsin.












4 yorum:

lemanice dedi ki...

maşallah allah nazardan saklasın.resmide çok güzel yapmış gerçekten.mutlu hafta sonları.sevgilerle...

Gönül dedi ki...

canım benim çok teşekkür ediyorum şimdiden...dualarını ve smslerini eksik etme..sevgilerimle öpüyorum

HÜLYA dedi ki...

maşallah gerçekten peri gibi olmuş ... rabbim yüzünü hep güldürüsün.. sevgişler canım

dilallalla:) dedi ki...

yaa ama ağlıcam şimdi çok kötü oldum şunları görünce yaa:(

ÇİKOLATALI TURTA....