5 Ağustos 2011 Cuma

TEFALDE HAVUÇ KIZARTMA

Tefalin ürünleri genelde çok beğenirim.clipso ve buhar kazanım hayatımda çok önemli yere sahiptir.çalışan bir bayan olunca işinizi çacuklaştırma konusu sizin için önemli ..artifry için aynı şeyi söylemek pek kolay değil.yemekleri kuru oluyor ama kızartmaları ve kestanesi mükemmel oluyor..
bu havuçlar benim artfry ile kızarttığım havuçlar üzerine sarımsaklı yoğurtla mükemmel oldular..
malzemeler:
5-10 tane kum havucu
1 tatlı kaşığı sıvıyağ
1 diş sarımsak
üzerine yoğurt
yapılışı:
kum havuçları soyulup artifrya konur.
yağ ve sarımsak eklenerek 20 dakika pişirilir.
süresi dolunca havuçlar servis tabağına alınır.
sarımsak ezilip yoğurda eklenerek servis yapılır.
şimdiden afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

ISLAK KURABİYE