15 Şubat 2012 Çarşamba

SÜTLÜ VE MOZERALLA PEYNİRLİ MAKARNA


 

makarnayı herkes çok sever benim içinde farklı soslar çok önemlidir yada farklı pişirme özellikleri...
bu makarnayı su yerine sütle peynirle pişirdim mükemmel oldu...
malzemeler:
  • 1 su bardağı burgu makarna
  • 2 bardak süt
  • yarım bardak su
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 su bardağı mozeralla peyniri
yapılışı:
  • tencereye tereyağ konup içine makarna konup kavrulur.
  • süt,su ve peynir eklenip  karıştırılır.
  • kaynamaya başlayınca altı kısılıp sütü çekene kadar pişirilir.
  • sıcakken karabiber ekilip servis yapılır.
  • şimdiden afiyet olsun...

4 yorum:

Fatma dedi ki...

çok ilginç pişirme yöntemi olmuş
eminim lezzetlidir ellerine sağlık:)

YEMEK SEVDAM (ELİF) dedi ki...

Bayılırım makarnaya hiç böyle denememiştim. Deneyeceğim inşallah. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...

SeViL ( DenizFeneri ) dedi ki...

Değişik ve tadını inan kı merak etdimm..
Ellerıne sağlık bereketı bol olsun.

yağmurun dünyası dedi ki...

MAKARNANIN DEĞİŞİK SOSLU HALLERİNİ BENDE YAPMASINI SEVİYORUM BUNUDA DENİCEM ....ELLERİNE SAĞLIK

ISLAK KURABİYE