5 Ekim 2011 Çarşamba

BEŞAMEL SOSLU ET SİNİTZEL

her zaman tavuklu olacak değil ya bu seferde eti beşamel soslu yaptım.muhteşem oldu.
malzemeler:
  • yarım kilo et sinitzel
  • 1 kaşık tereyağ
  • 1 kaşık un
  • 1 su bardağı süt
  • yarım su bardağı kaşar
  • tuz
  • sıvıyağ
yapılışı:
  • et şinitzeller sıvıyağda kızartılır.
  • un ve tereyağ kavrulup süt eklenir.
  • muhallebi kıvamına gelince borcama dizilmiş etlerin üzerine dökülür.
  • kaşar rendesi konup fırında 5 dakika tutulur.
  • servisten önce karabiber eklenir.
  • şimdiden afiyet olsun.

1 yorum:

tatlilar gülcandan dedi ki...

Hayirli aksamlar diliyorum ellerinize emeklerinize saglik hangine yorum yazacagimi sasirdim emeklerinize saglik .

ESKİLERDEN POTPORİLER...