BEŞAMEL SOSLU ET SİNİTZEL

her zaman tavuklu olacak değil ya bu seferde eti beşamel soslu yaptım.muhteşem oldu.
malzemeler:
  • yarım kilo et sinitzel
  • 1 kaşık tereyağ
  • 1 kaşık un
  • 1 su bardağı süt
  • yarım su bardağı kaşar
  • tuz
  • sıvıyağ
yapılışı:
  • et şinitzeller sıvıyağda kızartılır.
  • un ve tereyağ kavrulup süt eklenir.
  • muhallebi kıvamına gelince borcama dizilmiş etlerin üzerine dökülür.
  • kaşar rendesi konup fırında 5 dakika tutulur.
  • servisten önce karabiber eklenir.
  • şimdiden afiyet olsun.

Yorumlar

tatlilar gülcandan dedi ki…
Hayirli aksamlar diliyorum ellerinize emeklerinize saglik hangine yorum yazacagimi sasirdim emeklerinize saglik .

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR NİŞAN MASALI VE NİŞAN MENÜSÜ

PİNYATA YAPIMI

TAVUKLU VE HARDAL SOSLU KUSKUS SALATASI p.d.ç.s.e.40