30 Mayıs 2011 Pazartesi

PUDİNGLİ MERMER KEK


malzemeler:
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı sıvıyağ
  • 1 su bardağı şeker
  • 1paket fındık aromalı kakaolu puding
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 çay kaşığı dövülmüş karanfil
  • 2,5 bardak un
üstüne
  • dr oetker siyah-beyaz ganaş
yapılışı:
  • yumurta ve şeker iyice çırpılıp diğer malzemeler eklenir.
  • yağlanmış borcama dökülüp 175 derecede kürdan testinden geçene kadar pişirilir.
  • soğuyunca kaynar suda eritilmiş ganaş üzerine dökülür.
  • kürdan yardımıyla mermer görüntüsü verilir.
  • şimdiden afiyet olsun...

1 yorum:

Eylem dedi ki...

içine koydugun kakaolu puding leziz bir tat vermiştir herhalde.ellerine saglık.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails