22 Kasım 2009 Pazar
KIYMALI CONELLİ MAKARNA
bu aralar barillanın makarnalarına takılmış durumdayım buda conellisi. iki ucu açık silindir şeklinde makarnalar kendileri..ben lazanyada kullandığım kıyma sosunu ve beşamel sosunu kulllandım tek farkla makarnaları 5 dakika haşladım kıyma sosunu içine doldurdum beşamel sosu ve kaşar peynirinide üzerine yaydım.fırında 20 dakikada oluverdi.
beşamel sos yemeğen eşim bile kıymalı böreğin italyan hali diyerek güzelce yedi...
şimdi sıra sizde bakalım sizler deneyince beğenecek misiniz...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
mantıya bayılırım ister soğuk ister sıcak olsun ama soğuk halini daha çok seviyor gibiyim... malzemeler: 2 su bardağı aslı börek mantısı 2 s...
-
bu tarifte yaseminden. ben kuskus salatasını genelde yoğurtlu yapıyorum.bu tarifi görünce denemem lazım dedim. iyikide denemişim. yaseminin ...
-
PİNYATAYI İLK YAPTIĞIMDA YAZMIŞTIM BU YAPIMI VE FOTOFRAFLAR BİR SÜRE SONRA BANA YETERSİZ GELİNCE 2.BİR YAPILIM AŞAMA FOTOFRAFLARI KOYDUM. B...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder