malzemeler:
- 2 su bardağı yıldızşehriye
- 10 tane kornişon turşu
- 2 su bardağı yoğurt
- 3-4 kaşık sarımsak
- 1 küçük kavanoz garnitür
- yarım demet yeşil soğan
- bir avuç dereotu
- 1 çay bardağı mısır
- tuz,sarımsak tozu
yapılışı:
- yıldızşehriyeler kaynayan tuzlu suya eklenip haşlanıp süzülür.
- hafif soğuyunca ince doğranmış yeşil soğan,dereotu garnitür kornişon turşu ve mısır karıştırılır.
- servis yapmadan hemen önce yoğurt,sarımsak tuz ve mayonez karıştırılıp yıldızşehriyeli karışıma eklenir.
- şimdiden afiyet olsun.
1 yorum:
bu tam bana göre bu tabagı alıp kaçsam ne iyi olur :)
ellerine saglık balım
Yorum Gönder