Yaz mevsiminde en sevdiğim pastadır bisküvili olanlar. Hem yapımı kolay hemde lezzetlidir.Ve mutlaka bir gün sonra yenmelidir.
malzemeler:
malzemeler:
- 1 paket petibeur bisküvi
- 1 paket muzlu puding
- 1 tane muz
- yarım bardak dövülmüş ceviziçi
- 4 su bardağı süt
- 1paket beyaz çikolatasosu
- süs şekerleri
- Önce muhallebi ve beyaz çikolata sosu arkalarındaki tarife göre hazırlanır.
- Yalnız süt miktarı 2 su bardağı olarak değiştirilir.
- Muzlu pudingten bir yemek kaşığı alınıp borcama sürülür.
- Üzerine süte batırılmış bisküviler yerleştirilir.
- Puding dökülür muz dilimlenir, dövülmüş ceviz eklenir.
- Biraz daha puding dökülüp bisküviler yerleştirilir.
- En üste çikolata sosu dökülür.
- süs şekerleri ile süslenir.
- Bir gece dolapta bekletilip parmaklara dikkat edilip afiyetle yenir.
- Şimdiden afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder