15 Mart 2009 Pazar

BOĞCA TELAŞI


Sitemi ziyaret edenler bilirler martın sonunda yeğenimin nişanı var.

Bu günde erkek tarafı bize boğca getirdi. dün gece 2 e kadar hazırlık yaptım. Aslında cumartesi için planladığım bazı çalışmaları 2-3 saat erteleyince hazırlıklarda gece yarısını buldu tabiiki.


Cumartesi sabahtan tıp bayramı içingrup başkanlığımızca düzenlenen kahvaltıya katıldım.Arkadaşlarımla keyifli bir kahvaltı yaptık. Arkasından görümcemle eminönüne geçtik. Yağmurda bir ıslandık sormayın .Ama bizi hiç bir şey durduramaz e sonuçta kızımızın nişanı var.


Mısır çarşısına ve eminönüne bayılıyorum.orası benim için bir cennet.gerçi ne zaman gitsem yağmurdan kurtulamıyorum ama olsun ıslanmakta güzel ne yapayım.

Eve göndüğümde saat 21 e geliyordu. mutfağa girip hazırlıklara başladım. neyseki işlerim hep yolunda gitti hiç bir hamur beni üzmedi.sadece fırın hızıma yetişemedi.

yaptıklarım içime sindi. inşallah misafirlerimizde beğenmiştir.

masadakiler:

4 yorum:

yildiz dedi ki...

Nisanli cifte,bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Tip Bayraminizi da kutluyorum.
Güzel bir haftaya baslaman dilegiyle,sevgiler...

Adsız dedi ki...

allah sofraya bakın tutmayın beni kız sabah sabah yapılır mı bu bak şimdi benimde canım cekti ne yapcaz cabuk yolla banada kargo bekliyorum :=)))
şaka bir yana balım harika olmuş ellerine saglık ..
bu cumartesi degil demi nişan tatlım bu hafta bende toplanıyoruz gelicen demi haber bekliyorum...

HÜLYA dedi ki...

canımcım merhaba... önce tıp bayramını kutluyorum nice bayramlara..

sonrada sana kocaman bir maşallah geliyor.. herşey süper görünüyor.. Böyle gzüel bir hatunun elinden böylesine leziz şeyleri yemekte ayrı bir zevktir..ellerine sağlık canım...

allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah..ömür boyu mutluluklar...

sevgiler canım öptüm

üç böcek bir çiçek dedi ki...

allah yardımcınız olsun bu telaşlar tatlı telaşlar allah tamamına erdirsin.sofranızda harika ellerinize sağlık sevgiler cnm......

ÇİKOLATALI TURTA....