malzemeler:
- yarım paket boncuk makarna
- 3-4 domates
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 diş sarımsak
- 1 çay bardağı sıcak su
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
yapılışı:
- makarna bol tuzlu suda haşlanır.
- sos için domatesler rendelenir.
- tereyağ eritilip sarımsak içine konur. 2 dakika kavrulup yağın içinden alınır.domates rendesi salça ve su eklenip suyunu çekip yağa binene kadar pişirilir.
- makarna süzülüp soğuk sudan geçirilip sosa eklenip karıştırılır.
- tabağa alınıp kaşar peyniri rendesiyle sevis yapılır.
- şimdiden afiyet olsun.
2 yorum:
Hımm bayıla bayıla yerim ellerine sağlık canım...
off olsada yesem
zaten acım..
hava soguk
yollasana arkadaşına bir tabak
Yorum Gönder