21 Nisan 2010 Çarşamba

YOĞURTLU VE CEVİZLİ KARNIBAHAR SALATASI

yine bir salata ile karşınızdayım canlarım.
malzemeler:
1 küçük karnıbahar
1 su bardağı yoğurt
2 kaşık mayonez
1 çay kaşığı sarımsak tozu
tuz
yarım su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
4-5 tane ceviz
yapılışı:
karnıbahar çiçeklerine ayrılıp haşlanır.
süzülüp soğutulur.
yoğurt,mayonez sarımsak tozuve ceviz içi iyice çırpılır.
karnıbarlarla karıştırılıp servis tabağına alınır.
cevizle süslenip servis yapılır.
şimdiden afiyet olsun.

5 yorum:

Miskokulu Lezzetler -Mine- dedi ki...

Elinize sağlık.Sevgiler.

sevil(birdemliksohbet) dedi ki...

alkımcım hımm nefis olmuş ellerine kollarına sağlık afiyet bal olsun
sevgiler

annemineli dedi ki...

Karnabaharla hiç bu çeşit salata yapmamıştım.Çok güzel olmuş,lezzetide güzel olmuştur.Ellerine sağlı.Sevgilerrrrrr

GÜL dedi ki...

nekdara değişik bi lezzet eline sağlık sevgiler

Hatice dedi ki...

Karnıbaharı çok severek yiyorum. Cevizlisinide deniycem. Çok hoş olmuş. Ellerinize sağlık...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails