3 Ocak 2009 Cumartesi

YARIN BENİM DOĞUM GÜNÜM




Evet yine sonunda yaşgünüm geldi çattı.Genelde yaşgünümü çok şaşalı kutlamayı severim ama nedense bu sene içimden hiç bir şey gelmiyor buna bizimkileri bile inandırmam zor oldu ama gerçek bu.


Yinede doğum günlerine daha doğrusu özel günlere önem verdiğimi bilen arkadaşlarım unuturlarsa bir yıl çenemden kurtulamıyacaklarını bildikleri için sanırım cuma gününden çiçek ve pastalarla kutlamaya başladılar. Polikliniğim bir çiçek bahçesi gibi şu anda eminim gelecek haftada bir çok kez pasta kesip mum üfleyeceğim ama uzun zamandır ilk kez kendim için bir sofra hazırlamayacağım.


Belki eşim bir şeyler yapar bilmiyorum gerçi onada hediye bile istemediğimi söyledim oda çook şasırdı. bu sene böyle istedim işte yılbaşı gecesi kendim için bir pasta yaptım ve onu üfledim. Pastam gökkuşağı şeklinde neden mi adımın anlamı o çünkü.


Yıllar önce eşim yaşgünümde istanbulun ünlü bir pastanesine sipariş yermiş gökkuşağı şeklinde beyaz kremalı bir pasta diye pasta geldiğinde A harfi şeklinde çikolatalı ve krokanlıydı.O günden beri böyle bir pasta istemiştim kendim için gerçi biraz aceleye geldiği için fazla şatafatlı birşey olmadı ama genede beni anlattı


Pastanın altındaki harfler benim ve kızımın isminin başharfleri ben herkesin dünyaya gelmesinde bir sebep olduğuna inanırım benim geliş nedenimde kızım o yüzden bu doğum günü ikimizin.


ilk defa bu kadar uzun bir yazı yazıyorum kusura bakmayın bu blog dünyasındaki ilk doğum günüm sevgilerimle alkım

4 yorum:

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Doğum gününüz kutlu olsun...
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Nice mutlu mutlu yıllaraaa
doğum günün kutlu olsunn

ellerine sağlık
sevgilerr

Sevil Şahin dedi ki...

canım nasılda unuttum demi allah desene bir yıl beni yiyeceksin :)) ama benim mazxaretim vardı biliyorsun babam suan daha iyi çok şükür ben ise daha iyiye gidiyorum aferin ve ıhlamur yanında vitamin ve taylot içerek ayaktayım sanırım geciyor az kaldı gibi
balım tamnam ben şimdi notumu alıyorum 04 ocak canım alkım dogum gunu diye noıt aldım bile seneye inş. herkesten önce kutlarım allah birde unutıursam bu sfer beni oyarsın demi :=))
sana guzel bir hafta diliyorum balım

yildiz dedi ki...

Sevgili Alkim,
Pc.basina pek gecemedigim icin blog dünyasinda olup bitenlerden pek haberim olmuyor.
Biraz gec de olsa yeni yilini ve yeni yasini kutluyorum.
Daha nice güzel yillari sevdiklerinle,kizin,esin ve ailen ile beraber saglik,huzur ve mutluluk icerisinde gecirmeni dilerim.
Kucak dolusu sevgilerime gönderiyorum...Imkan olsaydi da sana kucak dolusu kircicekleri gönderebilseydim.

ÇİKOLATALI TURTA....