Malzemeler:
- 1 kilo süt
- 1 paket teremyağ
- 3 kahve fincanı un
- 2 su bardağı şeker(damak tadına göre eklenebilir)
- 1 vanilya
- 1 paket damla sakızlı sakız
- fındık
yapılışı:
- tereyağ eritiliriçine un eklenip sokusu çıkana kadar kavrulur.
- süt ve şeker eklenip muhallebi kıvamına gelene kadar pişirilir.
- çırpma kabına alınıp vanilya ve damla sakızı eklenir ve en az 15 dakika çırpılır.
- şimdiden afiyet olsun
2 yorum:
of of bu ne guzel bir görüntü olmuş balım emegine saglık sevgiyle kal hayırlı haftalar
ellerinize saglik . katiliminiz icin cok tesekkür ediyorum , tekrar tekrar katilimlairnizi bekliyorun , beni yanliz birakmayin;)
Yorum Gönder