2 Ekim 2008 Perşembe

KAŞARLI TAVUK


buda benim şipşak yemeklerimden yanına bir salata işte size akşam yemeği..
malzemeler:


  • 3 tane tavuk bonfile

  • 3-4 dilim kaşar

  • 1 yumurta çırpılmış

  • yarım su bardağı galeta unu

  • tuz,köri

  • yarımsu bardağı sıvıyağ

yapılışı:



  • tavuk bonfileler bir bardak yardımıyla inceltilir tuzlanıp biraz köri ekilir.

  • kaşarlar dilimlenir,tavuğun üzerine yerleştirilir.tavuk ikiye katlanır önce yumurtaya sonra galeta ununa bulanıp kızgın yağda kızartılır

  • şimdiden afiyet olsun.

2 yorum:

TAZENANE dedi ki...

Kaşarlı tavuk çok lezzetli görünüyor. Ellerinize sağlık. Sevgilerimle.....

http://illedeyemek.blogcu.com/ dedi ki...

Ellerinize sağlık harika olmuş ,kimbilir tadıda nasılda nefis olmuştur,sizlere afiyet olsun...

ISLAK KURABİYE