4 Eylül 2008 Perşembe

SİMİT TOSTU


Simit sıcacıkken harika bir tadı olmasına rağmen soğuyunca o lezzet kaybolup gidiyor. Bende onları atmaya kıyamadığımdan ya yumurta ,süt,peynir karışımına bulayıp kızartıyorum yada tost yapıyorum sahur için gerçekten hem doyurucu hem hoş görüntülü oluyor. Çayla benim için kahve ile harika oluyor.


malzemeler:


bayat simit


1 kaşık tereyağ


4-5 dilim kaşar,sucuk


yapılışı:


simitleri ortadan kesip(enine)ikiye ayırıyoruz.İçlerine tereyağ sürüp ister kaşar dilimleri ister sucuk isterseniz her ikisini yerleştirip diğer simiti üzerine kapatıyoruz ve tost makinasında pişiriyoruz. şimdiden afiyet olsun.

ISLAK KURABİYE