10 Şubat 2009 Salı

VANIN OTLU PEYNİRİ İLE MUHTEŞEM BİR YUMURTA



Aslında sadece kurumuş peyniri değerlendirmek için yaptığım ama tadına inanamadığım bir lezzet. artık nerdeyse her pazar yapmaya başladım tavsiye ederim.
malzemeler:
  • 1 kaşık tereyağ
  • 1 domates
  • bir miktar otlu peynir
  • 2 yumurta
yapılışı.
  • yağ tavaya konur peynir ufalanır. domates kabukları soyulup eklenir.
  • hem domates hemde peynir suyunu salıp çektikten sonra yumurta kırılır.pişirilir.
  • ben kuş gribi olayı çıktığından beri yumurtayı en az 4 dakika pişiriyorum
  • şimdiden afiyet olsun.

5 yorum:

aysun dedi ki...

SÜPERRRRRRRR

papatya68 dedi ki...

selam:)
seni ziyarete gelmiştim canım herşey çok güzel eline koluna sağlık sevgilerimi bıraktım hayırlı akşamlar

gülpınarı dedi ki...

selamlar canım inanırmısın bu otlu peyniri ilk olarak 15 tatilde annemlerde yedim annemlerin kiracısı vanlı köyden göndermiş büyükleri oda annemde vermiş.bende ay anne bu ne sanki kütlenmiş gibi görünüyor dedim azıcık tadına bakmıştımki birde ne göreyim tabağın hepsini bitirmişim ve kendimden utandım bu yaşıma gelmişimde bu peynirden neden tatmadım diye o günden beri her alışverişimde mutlaka alıyorum ama yinede o peynirin tadını alamıyorum herhalde o köyden geldiği için katkısız oldugu için neyse cok konuştum canım kusurta bakma haaa bu arada cboxunu göremedim neden

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

offf nasıl canım istedi şimdi:) ellerine sağlık canım süperrr..kocaman sevgiler

yemekgezegeni dedi ki...

yemekgezegeni'ne uyeliginiz icin gerekli bilgiler ve banner kodunuz mail adresinize gonderildi, lutfen kontrol ediniz.. sevgiler

ISLAK KURABİYE