10 Şubat 2009 Salı

LUCKY LADYBUGS VE SEVGİLİLER GÜNÜ








KAÇ YAŞINDADIR GERÇEKTEN AŞK.YADA NEREDEDİR BAZEN BİR BAKIŞ BAZEN BİR ŞARKI BAZENDE BİR GÜLÜMSEME İLE GELİR. NE KARŞI KONULABİLİR NEDE VAZGEÇİLİR.BAZEN GÖZ YAŞI OLUR BAZENDE MUTLULUK.

HAYATTA AŞKI YAŞAMAK GEREK BİR KEZ BİLE OLSA AYAKLARINIZ YERDEN KESİLMELİ BİRİNİ GÖRDÜĞÜNÜZDE KALBİNİZ DELİ GİBİ ATMALI BENCE. BEN BUNU YAŞAYAN GRUPTAYIM DİLERİM HERKES BİR GÜN BU DUYGUYU MUTLAKA YAŞAR.

Sevgilerin en büyüğü ise kızım yaşama nedenim aldığım her nefes. onsuz hayat onsuz bir dakika bile yaşatmasın allahım bana. bu pasta onun ilk karne günü için yapıldı. sınıflarının adı lucky lady bugs yani şanslı uğur böcekleri.

o yüzden uğur böceği yapmamız gerekti.aslında çok kolay ve çabuk bir pasta oldu.hazır pandispanyayı alıp sütle ıslatıp salata kasesine yerleştirdim.dr oetkerin crem olesini 2 bardak sütle çırptım ve çukur pastanın içine koydum üsrünü kekle kapattım.buzdolabında 1 saat dinlendikten sonra çilekli krem şanti ile kapladım.

uğur böceğinin başı için kakaolu keki rondadan geçirdim 1-2 kaşık süt ve 2 kaşık cerm ole ile karıştırıp küçük bir kapa koydum buzlukta yarımsaat tuttuktan sonra kekin yanına yerleştirip süsledim.kızım çılgına döndü buda bana harika bir karne hediyesi oldu.

HERKESİN SEVGİ GÜNÜ KUTLU OLSUN SEVGİYLE SEVGİMLE KALIN. GÜLLERİMİ KURUTMAYI UNUTMAYIN.



2 yorum:

GELİNCİK MUTFAK dedi ki...

canım düşüncelerine katılıyorum...benimde iki kızım var...onlarsız bir hayat düşünemem...ALLAH bizi ayırmasın...herkesin sevgililer günü kutlu olsun...sevgiyle kal....

Adsız dedi ki...

alkımcım sen gercekten en başta cok ii bir anne ve cok iyi bir dostsun ellerine saglık harika olmuş zaten cocuklarımızın bir gülümsemesi bize yeter demi en büyük hediye bize bu :))
TATLIM BENDE ŞİMDİDEN SEVGİLİER GUNUNU KUTLUYORUM BAKALIM SANA NE GİBİ SUPRİZLER OLACAK :)
BANA MI NE VALLA SU EKONOMİK KRİZDE BİR ÖPÜCÜK YETER :)))
SEVGİLER
SEVİL

ÇİKOLATALI TURTA....